Servicii Profesionale de
Transport Animale Vii Îngrijire Animale Spălătorie Și Dezinfecție

Despre Noi

Având ca principale obiective, calitatea și profesionalismul, Roaldavid Trans Spedition SRL acordă o importantă deosebită în a comunica cu clienții și oferă servicii de transport animale vii, spălătorie, bunăstare a animalelor, folosindu-și experiența de care dispune, expertiza din domeniu si un preț corect.

#

Transport Animale Vii


Punct de Control


Spălătorie și Pod de Cântărire Camioane


Facilități pentru Șoferii de Camioane


Servicii

Ce oferim?

Transport Animale Vii

Suntem o companie de transport de animale care oferă servicii excelente, transportând animalele în condiții optime. Camioanele noastre sunt autorizate veterinar, licențiate și respectă standardele UE. Acestea sunt echipate cu un sistem GPS avansat, modern care ne ajută să fim informați despre poziția lor în tot timpul călătoriei. Folosim semiremorci Pezzaioli cu 4 etaje, senzori de temperatură și ventilație autoamată. În plus, semiremorcile noastre sunt echipate cu sisteme de adăpat, acoperișuri cu înăltime ajustabilă și rampă de încărcare.
De asemenea, șoferii noștri sunt special instruiți pentru transportul animalelor și se ocupă în mod constant de igiena și bunăstarea animalelor.

Punct de Control

Oferim un punct de control european aprobat, care poate fi folosit ca punct de staționare pentru descărcarea bovinelor. În timpul transportului de animale pe distanțe lungi, numai punctele de control autorizate pot fi utilizate pentru o escală obligatorie a animalelor care urmează să fie hrănite și îngrijite. Roaldavid are propriul punct de control pe A1, km 96-97, ieșire Cireșu, la 200 m de autostrada. Facilităţi:
- Capacitate pentru 450 de animale
- Infirmerie bovine
- Spații moderne și confortabile
- Facilitatea înregistrată pentru Spălătorie și Dezinfectare: L-V: 8-20; S: 9-17; D: închis.
Pentru a folosi punctul de control, trebuie făcută o programare cu cel puțin 24 ore în avans.

Alte Servicii

În aceeași locație, Roaldavid pune la dispoziție:
- Pod de cântărire camioane: deschis 24 de ore pe zi.
- Instalații moderne de spălătorie și dezinfecție pentru camioane, remorci și alte echipamente.
- Facilități pentru șoferii de camioane ce utilizeza punctul de control Roaldavid: Parcare interioară, terasă, camera de așteptare cu bucătărie inclusă, baie cu duș inclus.

Galerie

  • Toate Imaginile
  • Transport
  • Punct de Control
  • Spălătorie și Dezinfectare
  • Pod de cântărire
  • Facilități pentru șoferii de camioane
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#